سرکوب خونین کارگران در اراک در روز دوشنبه ی (روز گذشته) ، کارگران به پاخاسته هپکوی اراک روز سه شنبه همایش قهرمانانه خود را در محاصره نیروهای گارد ضدشورش حکومت اسلامی برپا کردند. روز سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸ بار دیگر کارگران شرکت هپکوی اراک درحالیهکه دهها تن ازه مطبقه ای خود را خونین و اسیر شده در روز گذشته در کنار خویش نداشتند در برابر نیروهای گارد ضدشورش ایستادند.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه از جمله نیروهای پیشتاز کارگری بود که این هجوم گرگ منشانه به همایش طبقاتی کارگران هپکو اراک محکوم کرد !<
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه با انتشار بیانیه ای حمله وحشیانه به صفوف کارگران هپکو اراک را محکوم می کند و در بخشی ازاین بیانیه چنین آمده است:
«بر اساس خبر های منتشر شده روز ۲۶ شهریور ۹۸ در حالی که کارگران هپکو اراک در راستای پیگیری مطالبات خود دست به تجمع زده بودند، توسط نیرو های سرکوب مورد حمله وحشیانه قرار گرفته اند، که متاسفانه تعدادی از کارگران شدیدا زخمی و به بیمارستان انتقال داده شده اند.
... نظام سرمایه داری به دلیل ناتوانی در جوابگویی به خواست و مطالبه کارگران با اتکاه به ضرب و شتم، سرکوب، تهدید ، زندان و احکام نجومی، می خواهد جلو خشم کارگران حق طلب را بگیرد، اما تاریخ تاکنونی نشان داده است که سرکوب جنبش کارگری ،تجربه ی شکست خورده ای است.
سندیکای کارگران نیشکر هفتتپه این حمله وحشیانه را محکوم کرده و خود را در کنار هم طبقه ای های خود، کارگران هپکو دانسته و از خواست ها و مطالبات به حق این کارگران حمایت می کند.
این بیانیه همبستگی طبقاتی با شعار «برقرار باد اتحاد وهمبستگی تمامی کارگران !» پایان یافته است.
مزدوران حکومت اسلامی روز دوشنبه با یورش به کارگران اعتصابی هپکوی اراک، آن ها را به خون کشانیدند. به گزارش کمیته هماهنگی و کمپین دفاع از بازداشتشدگان هفتتپه و زندانیان ترقیخواه , همراه با شلیک و دشنه و سنگ و سلاح ها یگرم و سرد مزدوران سرمایه، کارگران هپکو از سوی نیروهای گارد ویژه سرکوب، دهها تن از کارگران نیز بازداشت شده اند.از شکار دقیق زخمیان و اسیران کارگرو اسامی بازداشت شدهگان در دست نیست، بنا به گزارش های اولیه دستکم ۲۸ تن از کارگران دستگیر و بیش از ۱۵ تن دچار زمهای خونین شدید به بیمارستان ها منتقل شدهاند.
کارگران هپکو، روز دوشنبه با پهن کردن سفره خالی، زیر پل «شهید بختیاری» بر روی محدوده ریل راهآهن ایستاده و خواستار رسیدگی به خواست های خود شده بودند. ا پاسخ رژیم اسلامی سرمایه در برابر خواستِ جرایی شدن قرارداد سال گذشته وزارت راه و شهرسازی برای ساخت ۲ هزار و ۴۰۰ دستگاه انواع ماشین آلات راهسازی دشنه و گاز اشک آور و گلوله بود..
هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار با هدف مونتاژ ماشین ابزار راهسازی در اراک برپا شد و از سال ۱۳۵۴ آغاز به کار کرد. این شرکت ۲۵ نوع ماشینآلات راهسازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید میکند که هشت نوع از محصولات آن زیر لیسانس ژاپن، آلمان، سوئد تولید میشوند.
عباس منصوران